Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img
Home / ЗДРАВЕ / Една вана и край на умората! Само добавете тези съставки във водата и ще очистите тялото от всички гадости!

Една вана и край на умората! Само добавете тези съставки във водата и ще очистите тялото от всички гадости!

Една вана и край на умората! Само добавете тези съставки във водата и ще очистите тялото от всички гадости!
Гласувай

Много народи използват английската сол от хилядолетия: за да очистят организма, в градинарството, както и при почистването на домаа.

Тази сол е различна от другите по това, че е чисто натурално минерално съединение – магнезиев сулфат , двете съставки на който предлагат мощни ползи за здравето и детоксикация на целия организъм .Тя лесно се абсорбира през кожата и влиза в кръвния поток.

Кожата по същество представлява пореста мембрана, която поглъща солта и премахва токсините .Когато се добави към вода, тази сол насърчава процеса на премахване на излишните соли и опасните токсини.Магнезият е от съществено значение за повече от 325 ензима, успокоява възпалението и облекчава напрежението в мускулите, стимулира притока на кръв.

Сулфатите са необходими за здрава кожа, нервна тъкан и стави. Тази смес премахва токсините и спомага за образуването на помощни средства за създаване на ключови протеинови молекули в мозъчната тъкан и ставите.

Използването на редовни вани с английска сол помага в случаи на мускулни болки , гъбични инфекции , елиминира гъбички по краката и ноктите, подагра , лекува навяхвания и натъртвания , хронични заболявания и болка , намалява възпалението , очиства организма и регулира минералния баланс.

Внимание! Преди да използват тази сол, бременните жени и хората със сърдечно-съдови заболявания, изгаряния или отворени рани на тялото, трябва да се консултират с лекар.

Ето как точно се прави прочистващата вана с английска сол:

Ще трябва да отделите за ваната около 40 минути, защото тялото се нуждае от 20 минути, за да се отърве от токсините, и още 20 минути или повече, за да абсорбира минерали от водата във ваната.

Във вана с топла вода добавете английска сол в количества, както е посочено по-долу:

Деца с тегло 27-28 кг: Добавете 1/2 чаша сол за стандартен размер вана.
Деца с тегло от 28 до 45 кг: Добавете 1 чаша сол за стандартен размер вана.
Деца и възрастни с тегло 45-68 кг: Добавете 1 + 1/2 чаша сол за стандартен размер вана.
Хората с тегло 68-90 кг: Добавете 2 чаши английска сол за стандартен размер вана.
Ако тежите повече от 90 кг, то на всеки допълнителни 50 кг трябва да добавяте по 1/2 чаша сол.

Допълнителни съвети:

За да се увеличи количеството на антиоксиданти във ваната и да се повиши ефективността й, добавете 1/2 чаша зехтин, който е полезен за кожата и съдържа полифеноли.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
  • stumbleupon
  • Reddit

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!